Bitchfight: Tanja Dexters vecht met Els De Schepper

Waar paaldansen toe kan leiden.

VIDEO: Els De Schepper op de vuist met Tanja Dexters

Dat Tanja Dexters de kunst van het paaldansen onder de knie heeft, wisten we al langer. Nu vindt de ex-miss België blijkbaar dat de tijd rijp is om haar kennis te delen met collega-BV Els de Schepper. Al loopt de oefensessie danig uit de hand.

Dexters leert de Schepper hoe ze zich omgekeerd aan de paal naar beneden kan laten schuiven. Ze doet het kunstje even voor, waarna Els De Schepper aan de beurt is. Ondanks haar belofte dat ze groentje de Schepper zal vasthouden, laat Dexters haar leerling op het cruciale moment aan haar lot over.

de Schepper komt onzacht in aanraking met de grond, is niet te spreken over de gebrekkige begeleiding van Tanja Dexters en deelt haar een paar rake klappen uit. Dexters laat zich niet onbetuigd, waarna de twee vrouwen een ‘catfight’ starten.

Wat heeft dit alles te betekenen, Tanja Dexters? ‘Oei, staat dat op het internet’, luidt haar enige commentaar. Els De Schepper neemt gewoon helemaal geen telefoon op. Met haar nieuwe theatershow Supervrouw in het vooruitzicht – de première is in september – laat alles vermoeden dat het filmpje daar een onderdeel van of een promotiestunt voor is. Benieuwd welke rol nog voor Tanja Dexters weggelegd is.

Hoe de ruzie afloopt, en vooral, of dit filmpje echt is of is scène is gezet, blijft voorlopig onduidelijk dus.

4 reacties

Opgeslagen onder BV, Els De Schepper, Paaldansen, Ruzie, Tanja Dexters, Televisie, TV, YouTube

4 Reacties op “Bitchfight: Tanja Dexters vecht met Els De Schepper

  1. Ed

    Als dit in scene gezet is, dan is het wel bedoeld om Tanja als wraakzuchtige ‘bitch’ te tonen. Als stunt? Ik betwijfel het.

    Het filmpje kritisch bekeken: we zien Els zakken, en daarna op de grond zitten. Hoe ze valt, en of dat pijn deed, weten we niet. Het valt op, dat de camera dat heeft gemist. De afranseling die Tanja Els geeft lijkt wel best gemeend, evanals de kreten van Els…
    Ik denk dat het ego van Tanja te groot was, om de duw van Els lachend te ondergaan. Tanja mept Els overtuigend in de hoek, op een dierlijke wijze zich als Alfa profilerend. Het zou goed kunnen dat er tussen Tanja en Els, ook niet bepaald een lief poesje, al enige spanning was opgebouwd – die werd onderdrukt want er moest paaldans-les gegeven worden op TV. De duw was de druppel, en Tanja liep over.

  2. Volgens HLN is het stunt voor het VTM-programma ‘Ranking the stars’, maar ik denk dat De Schepper wat harder is gevallen en zich meer pijn heeft gedaan dan verwacht.

  3. Ze is dus niet zo hard gevallen, maar kreeg naar eigen zeggen wel rake klappen

  4. Pingback: Tanja Dexters vs. ‘Supervrouw’ Els De Schepper « Ecce Homo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s