Sarkozy: Le Diable s’habille en Prada

Frans president Nicolas Paul Stéphane Sarközy de Nagy-Bocsa is volgens Vainty Fair een van de best geklede mannen. “Nicolas Sarkozy kleedt zich met internationale klasse. Hij heeft een trotse allure, is mannelijk en romantisch tegelijk, met een ontwikkeld gevoel voor humor en gemak in de omgang”, luidt de uitleg van redactrice Amy Fine Collins.

“We houden van het Prada-kostuum dat hij droeg toen hij in functie trad [foto, naast Jacques Chirac] en we zouden niets aan zijn garderobe veranderen, zelfs niet aan zijn joggingtenues.” Vandaar de kop van dit bericht. Want wordt Sarko niet vaak met den den duivel vergeleken?

Enfin, Sarko stijlicoon? In jogging? In kostuum er goed uitzien is niet moeilijk. Zeker in Prada, want van zo’n met verwacht je een mooie coupe. Maar om hem een van de best geklede mannen te noemen? Nee, daarvoor moet hij eerst leren zijn das beter te knopen. Want die hangt wel eens op half zeven en is niet mooi opgeknoopt tot bovenaan het hemd. En op foto komt dat slordig over.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Diable, Duivel, Elegance, Elegantie, france, frankrijk, Prada, President, sarkozy, Vanity Fair

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s