Definitief uit de kast

Allez, voilà. Uit de kast. Mijn kleren dan. De overtollige Ikea-aankopen van Bart & Bert (of is het Bert & Bart?) herinnerden me aan mijn voornemen om voor dat ik opnieuw zou gaan shoppen, ik éérst mijn kleerkasten zou uitmesten. Weg de kleren die ik toch niet meer aantrek.

Wel.

Dat was geen makkelijke opdracht. Zo veel heb ik niet weggedaan. Wel een reeks oude vormeloze T-shirts, ondergoed die ik de laatste twee jaar niet meer aan heb gedaan, of te korte broeken. Maar toch. Ik dacht dat ik meer kon elimineren. Niet dus. Het lukt me niet. Sommige dingen vind ik nog ‘te draagbaar’, en heb ik on probation geplaatst. Ik zou ze willen wegdoen, maar ik vind het zo jammer.

Als ik die stukken tegen Pasen of zomer 2008 niet heb aangedaan, vliegen ze er ook uit. Nàh. En nu is er opnieuw – een beetje – plek in mijn kasten. En ik kan gaan shoppen! Olé!

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder Fashion, Holebi, Kleerkast, Kleren, Mode, Ondergoed, Opruimen, Shoppen, T-shirt, Taal, Thuis, Uit de kast, Weg, Woordspeling, Zondag

4 Reacties op “Definitief uit de kast

  1. Bart

    je mag kiezen, of doe maar gewoon “b&b!” dat spaart je de schrijfkramp! 🙂
    wij hebben de grote eliminatie gedaan voor we verhuisden, resultaat: in de kelder liggen er een paar MediaMarkt-zakken vol spullen die door de “kleerkastraad” gedegradeerd werden tot ‘werkkledij’… en die zullen er nog wel even liggen 🙂

  2. Aah ja, ‘werkkledij’, maar uiteindelijk heb ik bijna niet nodig 😛

  3. Ge werkt halfnaakt ofzo? 😉

  4. Haahaa, nee 🙂

    Ik heb nog meer dan genoeg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s